Välkommen till vårens första Nätverksfrukost med Lidingöprofiler med hållbarhet i fokus.
Vi är tacksamma för att få möjlighet att veta mer om Ulrika Brydling och hennes arbete med hållbar måltid med fokus på råvaror och gröna val.
Ulrika kommer också att i Matakademiens regi vara Juryordförande för Årets Fjällkock 2024 som genomförs i Åre den 20 april
Ulrika har en bred bas, hon är både kock, sommelier, krögare, utbildare, hållbarhetsstrateg, matinspiratör och nu chef för Eldrimner i Östersund.
Som om det inte skulle räcka har hon tävlat och tränat landslag samt lett Årets Ekokock och Årets Kockelev.
Anmäl dig genom att ange ”KOMMER” i eventet på Facebook eller maila kontakt@etthallbartlidingo.se så Gustav och teamet på Pocket Lidingö kan ha koll på antalet frukostsmörgåsar att förbereda :)!
Frukost finns att köpa på plats i form av smörgåsar, kaffe/te och juice. I övrigt är eventet kostnadsfritt.